BOLALARNI MUSTAQIL FIKRLASH VA MANTIQIY TAFAKKURLARINI O’STIRISHDA INNAVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH. - Xasanova Habiba Bobojon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola bolalarda mustaqil va mantiqiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishga ko'maklashish uchun ta'lim sharoitida innovatsion texnologiyalarning integratsiyasini o'rganadi. Adabiyotlarni tahlil qilish orqali u mavzu bo'yicha mavjud tadqiqotlarni o'rganadi, qo'llaniladigan turli usul va texnologiyalarni o'rganadi. Metodlar bo'limida ushbu texnologiyalarni ta'lim muhitida joriy etishning amaliy yondashuvlari ko'rsatilgan. Natijalar bolalarning kognitiv rivojlanishiga ijobiy ta'sirini ta'kidlaydi. Munozara bo'limi texnologiyani ta'limga kiritishning oqibatlari va muammolarini o'rganadi, so'ngra keyingi tadqiqotlar va qo'llash uchun xulosalar va takliflar.