TA’LIM MUASSASASI VA OILADA BERILADIGAN IJTIMOIY PEDAGOGIK FAOLIYAT - Alimjanova Komola; Haydarov.S; Abdurahmonova Feruza (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada t'lim muassasasi va oilada beriladigan ijtimoiy pedagogik faoliyat hamda ularninsamarali hamkorligi orqali yoshlarni tarbiyalash yo’llari xususidagi fikrlar berilgan.