MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA DIDAKTIK VOSITALARDAN FOYDALANISH - Sheraliyeva Anora Ergashevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida didaktik vositalardan foydalanish va ularni amaliyotga joriy etish haqida keng maʼlumotlar berilgan.