PIRLS XALQARO TADQIQOTIDA O’ZBEKISTONNING ISHTIROKI VA NATIJALAR TAHLILI - Eshmatova Umida Abdupayez qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada PIRLS xalqaro boshlang`ich sinf o`quvchilar bilimini baholash tadqiqoti va unda ilk bor O`zbekiston ishtiroki hamda uning natijalari tahlili haqida artoflicha fikr yuritilgan.