O’ZGARUVCHAN ZANJIRLARDAGI REZONANS DINAMIKASI: ILMIY TADQIQOT - Sodiqov Abdumalik Mamatovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: O’zgaruvchan zanjirlardagi rezonans hodisalari turli xil ilmiy fanlar bo’ylab ta’sir ko’rsatadigan qiziqarli tadqiqot sohasini ifodalaydi. Ushbu tadqiqot o’zgaruvchan zanjirlardagi rezonansning murakkab dinamikasini o’rganadi, parametr o’zgarishining tebranish xatti-harakatlariga ta’sirini o’rganadi.