AZOLLA (AZOLLA CAROLINIANA WILLD) SUV O`SIMLIGINING BIOEKOLOGIK XUSUSIYATLARI - Qodirova Soxiba Ravshanbek qizi.; Xudayberganov Norbek Atabaevich; Abdullayeva Madina Yusupboy qizi; Abdusharipova Guljonoy Qobul qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Azolla (Azolla caroliniana) suv o`simligining botanik tavsifi. Azolla (Azolla caroliniana)ning o’sishi, rivojlanishiva ko`payish usullari hamda mavsumiy rivojlanish sikli. Yer yuzida tarqalishi. Azolla (Carolina)ningekologiyasi hamda qishloq va xalq xo’jaligidagi hamiyati.