BOLANI SHAXS SIFATIDA SHAKLLANISHIDA TARBIYANING O’RNI VA AHAMIYATI - O'razaliyeva Lobar Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Mazkr maqolada tarbiya va uning turlari, bolani shaxs sifatida shakllanishida tarbiyaning ro'li , mutaffakkir va olimlarning tarbiya to'g'risida fikrlari va qarashlari haqida malumotlar berilgan.