SUG’URTA TASHKILOTLARINI SOLIQQA TORTISHNING O’ZIGA XOS TARAFLARI. - Tashkuziyev Suhrob Abdurazzoq o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Mazkur maqolada, sug’urta tashkilotlarini soliqqa tortish masalalari hamda ularning o’ziga xos taraflari va ularni samaradorligini baholash yo‘llari bo‘yicha tadqiqotlar olib borilgan bo‘lib, tadqiqot doirasida xulosa va takliflar shakllantirilgan.