INSON HAYOTIDA TARBIYANING O’RNI VA AHAMIYATI - O'razaliyeva Lobar (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarbiya,tarbiya jarayonining mazmuni, va mohiyati, tarbiyaning inson hayotidagi ahamiyati, Sharq va garbage mutaffakkirlarining tarbiay haqidagi pedagogik qarashlari haqida fikr yuritiladi.