BIOLOGIYA FANINI O’QITISHDA YANGI INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ( OQUV QO’LLANMA) - Jòrayeva Shaxnoza Kamoldinovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada umumta’lim maktablarida tabiiy fanlarni o‘qitilishini nazorat qilish, ma’lum shart-sharoitlar yaratish, maktab o‘quvchilariga yangi bilimlarni berish, olingan yangi bilimlar asosida ko‘nikmalarni hosil qilish, shakllantirish uchun kichik guruhlarda ishlash, vizuallashtirish, mustaqil ijodiy ishlash, o‘yin mashqlari hamda rolli o‘yinlar kabi noan’anaviy ta’lim metodlaridan foydalanish to‘g‘risida fikr yuritiladi.