NUTQIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARGA DARS JARAYONIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI - Roʻzmatova Nodirabegim (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yordamchi maktab ta’lim muassasalarida nutqida nuqsoni bo’lgan bolalarga ta’lim berishda zamonaviy innovatsion texnologiyalar va pedagogik texnologiyalardan foydalanishning ijobiy taraflari haqida batafsil ma’lumotlar ila yoritib berilgan.