ХУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИКНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ИҚТИСОДИЙ АҲАМИЯТИ - Жўраев Рустам (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Хусусий тадбиркорликни ривожлантиришда инновацион технологияларни жорий этиш ва соҳани рағбатлантириш механизмларини такомиллаштириш ҳозирги кундаги долзарб вазифалардан бири ҳисобланади. Шундай экан инновация асосида тадбиркорликни ташкил этиш табиий ресурслардан самарали фойдаланиш имконини беради.