TALABALARDA INTERNET TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING AFZALLIK XUSUSIYATLARI - Sherqo‘ziyeva Zarnigor Farhodjon qizi; Muhammadjonova O‘g’iloy Bahodirjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, internet texnologiyalari haqida ma’lumot hamda internet texnologiyalaridan foydalanishning zamonaviy xususiyatlari, shuningdek, internet texnologiyalarining foydali xususiyatlari va metod usullari haqida ma’lumotlar berilib o‘tilib, talaba yoshlarning bu texnologiyalardan foydalanishning afzallik xususiuyatlari haqida keng ma’lumotlar berilib o‘tilgan.