VIRUSLI GEPATIT A NING OLDINI OLISH VA EPIDEMIOLOGIYASI. - Berdirasulov Dilshod Qodirovich; Bozorov Maftunbek Xamid o'g'li; Quvondiqova Muqaddas Rajabboy qizi; Ravshanova Nazira Akramovna. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bugungi maqolamizda virusli gepatit a ning oldini olish va epidemiologiyasi. Xastalikning birinchi vaqtida bemorda sariqlik alomatlari bo'lmaydi, lekin undan oldin belgilari nafas yo'llarining yallig'lanishi, ich ketish, gripp va O'RVI o'tkir respirator virusli kasalliklar haqida yoritib berilgan.