FARG’ONA ILMIY TADQIQODCHI OLIMLARI (ABDULHAMID ANORBOYEV TALQINIDA) - Zohidova Mohidil (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Farg’ona ilmiy tadqiqodchi olimlari va arxeolog olim Abdulhamid Anorboyev haqida, uning arxeologiya faniga qo’shgan xissasi, olib borgan arxeologik tadqiqodlari haqida so’z yuritiladi.