SOG`LOM BOLANI SHAKLLANTIRISHDA TARBIYANING O`RNI - Meliqoʻziyeva Oʻgʻilxon Latifjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarbiya jarayonlarining asosiy maqsadi va mazmuni nimalardan iboratligi, tarbiyaning ta'lim bilan uzviy bog'liqligi va o'sib kelayotgan yosh avlodni to'g'ri tarbiyalash haqida buyuk ajdodlarimiz hamda taniqli insonlarning fikr-mulohazalari, umumiy ma'lumotlar keltirilgan.