DAVLAT BYUDJETINING ILMIY TADQIQOTLARGA AJRATAYOTGAN MABLAG‘LARI TAHLILI: XORIJ VA MILLIY TAJRIBA - Ilyosov Asrorjon Axrorjon o‘g‘li; Abdullayev Jahongir Nurali o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola davlat byudjetining ilmiy tadqiqotlarga ajratayotgan mablag‘lari tahlili, ushbu harajatlarning ahamiyati va ta’limga ajratayotgan mablag‘lar insonlarning ta’lim olishi uchun nihoyatda katta imkoniyatlarni ochib bera olayotganligi hamda bilimdon kadrlar va mahoratli mutaxassislar mamlakatning iqtisodiy o’sishiga yordam bera olayotganligi haqida ma’lumotlar berilgan.