TEXNOLOGIK TA’LIMDA CHIZMACHILIK FANINI YANGI PEDAGOGIK TEXNALOGIYALAR ASOSIDA O’QITISH METODIKASI (OTM MISOLIDA) - Zuxriddinova Nilufar Nusrat qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada texnologik ta’limda chizmachilik fanini yangi pedagogik texnalogiyalar asosida o’qitish metodikasini o’rganish bo’yicha ma’lumot keltirilgan.