O’QUVCHILARGA CHET TILINI O’RGATISHDA SAMARALI MULOQOT TEXNIKASIGA VA INNAVATSION TEXNALOGIYALARGA TAYYORLASHNING ILMIY-METODIK JIHATLARINI TAKOMILLASHTIRISH. - Dehqanova Guljahon Ahmadjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Xorijiy tillarni o’rganishda muloqot texnikasiga va innvatsion texnalogiyalarga tayyorlashning ilmiy-metodik jihatlari juda muhim ahamiyatga ega, chunki til o’rganish zamon talabi. Chet tilini o’rganishda o’quvchilarga fanga bo’lgan muhabbatini yanada kuchaytirish juda muhim hisoblanadi, hamda ularni o’rganish uchun zarur bo’lgan texnalogiyalar yoritilgan.