RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITDA BIZNES JARAYONLARNI BOSHQARISHNING MARKETING STRATEGIYASI - ZOKIROV ULUG‘BEK INOM O‘G‘LI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda dunyoda ko’plab rivojlangan mamlakatlar iqtisodiyotiga raqamli iqtisodiyot va ularni rivojlanish omillariga sezilarli darajada ta’sir o’tkazmoqda, shuningdek davlat iqtisodiyotida raqamli iqtisodiyotning o’rni muhim hisoblanishi keltirilgan. “Raqamli iqtisodiyot nima?”, “Raqamli iqtisodiyot vazifalari va maqsadlari”, hamda “Raqamli iqtisodiyotni O’zbekistonda raqamli iqtisodiyotga ta’sir ko’rsatuvchi omillar va to’siqlari” kelib chiqish omillari va ularning yeshimlari ilmiy jihatdan tahlil qilingan.