HARBIY XIZMATCHILAR ORASIDA AXBOROT HURUJLARI VA TAHDIDLARNI OLDINI OLISH CHORA TADBIRLARI - Turobov Abdurasul Xaqberdi o‘g‘li; Oripov Sirojiddin Salimjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborot, axborot huruji, harbiy xizmatchilarning axborotdan to‘g‘ri foydalanishi, ijtimoiy tarmoqlardagi provokatsion tushunchalarining mohiyati, axborot hurujlarining manbalari, ularni ijtimoiy muhitda amalga oshish usullari va ularga qarshi harbiy xizmatchilar orasida kurashish yo‘llari, axborotni muhofaza qilishning maqsadi, tahdidlarning kelib chiqishi, ularning sababi, axborot tizimidagi zaifliklar ko‘rib chiqilgan.