O‘ZBEKISTONDA NODAVLAT OLIY TA’LIM MUASSASALARI OCHILMOQDA VA “YOPILMOQDA”, YANGI VAZIRGA ESKI SAVOLLAR - Oripov Sirojiddin Salimjon o‘g‘li; Oripova Shaxzodaxon Otamurod qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim tizimida bo‘layotgan o‘zgarishlar, nodavlat oliy ta’lim muassasalari faoliyati va ularning ommaviy tarzda yopilishi, litsensiyalash tartibidagi o‘zgarishlar, yopilgan nodavlat oliy ta’lim muassasalari talabalari taqdiri nima bo‘ladi? degan savallarga javob topamiz.