BOLALARNI YETUK INSON QILIB TARBIYALASH - * (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: bolalar nima uchun hozirda juda asabiy, dangasa va uyqichi bo’lib bormoqda? Nima uchun yengil osson narsaga qiziqishyapti? Bunga nma aybdor Davladmi, ota-onami, ustozlarimi, yoki o’zimi?