OLIY MA’LUMOTLI BO’LISH BIZ UCHUN QANCHALIK MUHIM - Toxirova Madina Alisher qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolamda bizga diplom o’zi kerakmi va qanday kasblarga diplom kerak bo’lmaydi , Mashhur yozuvchining fikri haqida gap boradi.