BOLALARDAGI INTERFAOLLIKNI RIVOJLANTIRISH UCHUN METODLAR - Toxirova Madina Alisher qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada bolalardagi interfaollikni qanday rivojlantirsa bo’ladi hamda bir qancha o’qitish metodlari haqida gap ketadi