CHET TILI FANLARINI O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O’QITISHNING INNAVATSION MATODLARIDAN FOYDALANISH - Ulug’berdiyeva Sevara Bahodir qizi; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatasiya. Ushbu maqolada chet tili fanlarini umumiy o’rta ta’lim maktablariga innavatsion metodlarini taqbiq etish va samarali foydalanish haqida so’z yuritiladi.