MUOMALA JARAYONIDA O‘ZARO TA’SIR ETISH USULLARI - Otaboyeva Oysha Baxodirovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Muloqotda psixologik ta’sir masalalari, professional tinglash texnikasi, muloqotda nizolar holatlar va shaxs toifalari haqidagi ma’lumotlar ushbu maqolada keltirib o’tilgan.