BOLALARNI YETUK INSON QILIB TARBIYALASH - Saidmuhamedova Laziza Akmal qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: bolalar nima uchun hozirda juda asabiy, dangasa va uyqichi bo’lib bormoqda? Nima uchun yengil osson narsaga qiziqishyapti? Bunga nma aybdor Davlatmi, ota-onami, ustozlarmi, yoki o’zimi?