BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASHNING METODIK-TASHKILIY ASOSLARI - Ozoda (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarni maktabga tayyorlashning metodik- tashkiliy asoslari haqida fikr yuritiladi.