АДЪЮВАНТ АРТРИТДА ҚЎЙПЕЧАК ЭКСТРАКТИНИ ЎЗ ИЧИГА ОЛГАН ГЕЛНИНГ ТЕРАПЕВТИК САМАРАДОРЛИГИ - Якубова У.Б. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
АННОТАЦИЯ: Ревматоид артритда тизимли яллиғланиш синовиал тўқималарнинг гиперплазияси тоғай, суяк ва лигаментларнинг структуравий бузилиши билан бирга келади. Ҳозиргача касалликнинг этиологияси ва патогенезида мутлақо аниқлик йўқ, самарали терапевтик моддалар аниқланмаган.