JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHGA JALB ETILADIGAN QUROLLI KUCHLARNI QO‘LLASHNING HUQUQIY ASOSLARI - Azamov Bahodirjon Nazirovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Jamoat xavfsizligini ta’minlashga jalb etiladigan Qurolli Kuchlarni qo‘llashning huquqiy asoslari yoritilgan. Shuningdek, bu borada olib borilgan tadqiqot ishlarining natijalari ilmiy tahlil qilingan fikr va mulohazalar berilgan.