“RANGLI INQILOB”LAR TEXNOLOGIYALARI - Jo‘rayev Abdurauf Aliyevich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada turli mamlakatlarda “rangli inqilob”larni amalga oshirish texnologiyalarini tahlil qilish asosida ushbu hodisaga qarshi turishga qaratilgan jinoyat qonunchiligini takomillashtirish bo‘yicha takliflarni shakllantirish. Siyosatshunos olimlar tomonidan “rangli inqilob”larni o‘rganish natijalaridan foydalangan holda “rangli inqilob”larning tabiati va ijtimoiy xavflilik darajasini baholash, buning natijasida mamlakat va hatto bir nechta mamlakatlarning normal mavjudligiga tahdid tug‘dirishi haqida yoritib o‘tilgan