"SHAYBONIYNOMA ASARIDAGI IJTIMOIY TERMINLAR" TAHLILI - Panjiyeva Fotima (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada Shayboniynoma asaridagi ijtimoiy terminlar tahlili va asarlaridagi talqinlar,ularning ma'nolari yoritiladi asarlaridagi talqinlar, ularning elementlari tushuntiriladi.