TA’LIMNI NOMARKAZLASHTIRISH VA UNING XORIJ TAJRIBALARI - Qarshiboyeva Aziza; Bosimov Abdulaziz (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqola nomarkazlashtirishning, aynan qaydayligi, ta’limni nomarkazlashtirish turlari va nomarkazlashtirish jarayonining jahon mamlakatlari sharoitidagi ko’rinishlarini, hamda faoliyat samaradorligini yoritib beradi.