РАҲБАРНИНГ МУЛОҚОТ МАДАНИЯТИГА ТАЪСИРИ. - Сатвалдиев Азизжон Ахмаджонович (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Мақолада иқтисодиётни, халқ хўжалиги ва халқ таълимини, соғлиқни сақлаш, маданият ва спортни бошқариш, кичик ва ўрта бизнесни ривожлантириш муаммоси ҳақида сўз боради. Бу айни чоғда раҳбарликнинг самарали йўлларини топиш, бошқарув тизимини тўғри йўлга қўйиш мамлакатимиз тараққиётининг устувор йўналишлари этиб белгиланган. Муваффақиятли раҳбарликка оид шахс хислатларини талқин этарканмиз, шу мавзу юзасидан чет эл олимлари томонидан ўтказилган баъзи бир тадқиқот натижаларига мурожаат этилган ва муаллиф томонидан мавзуга оид муаммо очиб беришга ҳаракат қилинган.