ДАВЛАТ БОШҚАРУВ ОРГАНЛАРИ ХОДИМЛАРИНИНГ КАСБИЙ ЭТИКАСИ ВА ФУҚАРОЛАР БИЛАН МУЛОҚОТ МАДАНИЯТИ ПСИХОЛОГИЯСИ - У.С.Жумаев (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация. Ушбу мақолада бошқарув тизимини такомиллаштириш, раҳбар кадрларни танлаш, ўқитиш, қайта тайёрлаш, малакасини ошириш, уларни билим савиясини янада йуқори бўлиши билан боғлиқ шарт шароитларни яратиш масаласи ғақида фикр юритилган. Шунингдек замонавий бошқарув тизимини яратишда ташкилот ходимларининг фаолиятига таалуқли муҳим мезонлар мажмуасини стандарт талабларга асосан тузади шунингдек компетенсия ходимларнинг ташкилотда ҳам профессионал ҳам ижтимоий компетенциялари ҳақида сўз боради.