JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASH MASALASI - Ilyosboyev Sirojiddin Baxtiyor o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jismoniy tarbiya darslarida qo‘llaniladigan turli zamonaviy ta’lim va innovatsion texnologiyalar haqida so‘z yuritilib, ularning samaradorligi, ahamiyati hamda ta’lim sifatini ta’minlash masalalari batafsil yoritilgan.