"DEVONI LUG’OTI-TURK ASARIDA QIPCHOQ SHEVASIGA OID SÖZLARNING"BERILISHI - Panjiyeva Zuhra (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Mahmud Qoshg'ariyning"Devoni lug'oti-turk asarida qóllanilgan qipchoq shevasiga oid sözlarning berilishi ularning ma'nolari va mazmun jihatlari yoritiladi.Ushbu maqolada asardagi sözlar va ularning qöllanish doiralari tushuntiriladi.