"DEVONU LUGʻOTIT -TURK"DA SIFAT VA OTLAR TAVSIFI - Omonova Madina (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada "Devonu Lugʻotit-turk"dagi sifat va otlarning yasalishi, leksik oʻzgarishlari, oʻziga xos xususiyatlari yoritildi.