ADVOKATLIK FAOLIYATI HAQIDA - Lutfullayev Mirzohid Saloxitdinovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada advokatlik faoliyati, kasb etikasi, advokatning sudda ishtiroki haqida so‘z yuritilgan. Jinoyat protsessida advokat ishtiroki xususida ayrim mulohazalar bildirilgan.