OILAVIY TARBIYA INSON MA’NAVIYATINI SHAKLLANTIRISHDA ENG MUHIM KO’RSATKICH - Tolibova Saodat Xudoyberdi qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аnnotatsiya :Maqolada oila – muqaddasligi. Oila qurish - o’ta mas’uliyatli ish ekanligi. U muqaddas oilada milliy kelajagi mujassam etishi. Yoshlarni tarbiyalash, kamolotga yetkazish, ilm-hunar berish, uyli-joyli qilish va oilaviy tarbiya ma'naviy- ma'rifiy tadbirlar shakllantirishda eng muhim ko’rsatkich ekanligini ilmiy jihatdan ochib berilgan va dalillangan.