RESPUBLIKA “TADBIRKOR AYOL” UYUSHMASINING АYOLLАR TАDBIRKОRLIGINI RIVOLANTIRISHDAGI ROLI. - Qanoatova Feruza Bobokulovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada “Tadbirkor ayol” Respublika uyushmasining xotin-qizlar tadbirkorligini oshirish, xotin-qizlarni tadbirkorlikka keng jalb etish, ayollar tadbirkorligini yo‘lga qo‘yish va rivojlantirish borasida olib borayotgan ishlari hamda mamlakatimiz iqtisodiy va ijtimoiy