DIZOKSIRIBONUKLEIN KISLOTA (DNK) MOLEKULASI VA TUZILISHI - Mamadiyorova Sevinch Jasur qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu tizisda ikki zanjirli DNKning tuzilishi, nuklein kislotalrning makromolekulasiga nukleotidlarning birikishi, polinukleotid zanjirning hosil bo‘lishi polimeraza fermenti ishtirokida amalga oshishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.