O‘ZBEKISTONDA BANK TIZIMI VA UNING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - * (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada bugungi globallashuv sharoitida O’zbekistonda bank tizimi, uning rivojlanish istiqbollari xususidagi fikrlar berilgan.