MIGRATSIYA TA’SIRIGA TUSHIB QOLGAN BOLALAR BILAN IJTMOIY ISH - Suyumova Marxabo (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, migratsiya so‘zi haqida ma’lumot va migratsiya ta’siriga tushib qolgan bolalar bilan olib boriladigan ijtmoiy ishlar va xatti-harakatlar yig‘indisi haqida keng asosda ma’lumotlar olib borildi. Shuningdek, bunday bolalar bilan ishlash zaruriyati haqida keng mulohazalar tatbiq qilindi.