ODDIY VA TAYANIB SAKRASH MASHQLARINI HARAKATLI O’YINLAR ORQALI O’RGATISH - Alijonov Diyorbek Baxtiyor o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada har qanday yoshdagi shaxslar o'rtasida jismoniy faollikni targ'ib qilish vositasi sifatida oddiy va ishonchli sakrash mashqlarining harakatli o'yinlarga qo'shilishi ko'rib chiqiladi. Adabiyotlarni tahlil qilish, usullarni o'rganish va natijalarni talqin qilish orqali ushbu tadqiqot sog'lom turmush tarzini rivojlantirishda bunday yondashuvning samaradorligi to'g'risida tushuncha beradi.