GANDBOLCHILARNI TEXNIK-TAKTIK TAYYORLASHDA JISMONIY TAYYORGARLIKLARNI AHAMIYATI - Xoshimov Jamshidbek Xamidillo o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola gandbolchilarda texnik va taktik ko'nikmalarni rivojlantirishda jismoniy tayyorgarlikning ajralmas ro`lini o'rganadi. Jismoniy tayyorgarlikning o'yinchilarning ishlashiga ta'sirini tahlil qilish uchun adabiyotlarni o'rganadi, gandbol murabbiyligiga jismoniy tayyorgarlikni kiritish usullarini taqdim etadi va o'yinchi rivojlanishining natijalari va natijalarini muhokama qiladi. Maqola o'yinchilarning texnik va taktik mahoratini oshirish uchun jismoniy tayyorgarlikni optimallashtirish bo'yicha takliflar bilan yakunlanadi.