KICHIK BIZNES KORXONALARIDA MOLIYAVIY RISK MENEJMENTINI SAMARALI TASHKIL ETISH USULLARI - XASANOV ALISHER BAXROMOVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотatsiя: maqolada, raqobatli bozor iqtisodiyotiga o‘tish jarayonlarini tezlashtirish va iqtisodiyotda xususiy sektorni jadal rivojlantirish ustuvorligi kichik biznes korxonalarida moliyaviy risk-menejmenti tizimini takomillashtirish yuzasidan ilmiy takliflar va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.