WEB DIZAYN VA UNING DASTURIY TAʼMINOTI - Narzullayev Shaxzod Toyir oʼgʻli (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada web dizayn va uning dasturiy taʼminoti hamda rivojlanish jarayonlari xususidagi fikrlar berilgan.