EKZISTENSIAL PARADIGMA MOHIYATI - Ravshanov Olim Ahmedovich; Jaloliddinova Sevinch; Isomiddinova Sarviniso (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Irvin Yalomning ekzistensial psixoterapevtik qarashlariga asoslanib ekzistensial paradigmaning asosiy mazmuni va uning klinik jihatdan aks etishi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Bunda bemordagi klinik simptomlar asosi va o’lim bilan bog’liq qarashlarga borib taqalishi haqida yoritilgan.